SİVAS / MERKEZ - Elçibey İmam Hatip Ortaokulu

May

Değerli velimiz, Sizlerden ve öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda, 2023-2024 eğitim öğretim yılında kız öğrencilerimiz için formamızı yenileme kararı aldık. Yeni formamız görseldeki gibi olacaktır. Forma alırken kısa olmamasına ve diz altı olacak şekilde olmasına dikkat edelim. Yeni formalar 5. sınıfa başlayacak öğrenciler için zorunlu diğer öğrencilerimiz için isteğe bağlı olacaktır.

Not: Erkek öğrencilerin forması aynı şekilde devam edecektir.

Nis

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Ön Kayıtlarımız başlamış olup kontenjanlarımız sınırlıdır.

Mrt

Okulumuz da Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında 40 Hadis Ezberleme yarışması düzenlenecektir.

Mrt

10.03.2023 Cuma günü saat 14.00 da DOÇ.DR. Halis DEMİRİN de katılımlarıyla okulumuz konferans salonun da 'M.Akif ERSOY'u Anma ve Onu Anlama' programı düzenlenecektir. Programa tüm veli ve öğrencilerimiz davetlidir.

Mrt

08.03.2023 Çarşamba Günü Saat 13.30 da Okulumuz Konferans Salonun da İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlenecektir.

Mrt

SCÜ Temel İslam İlimleri Tefsir Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Durmuş ARLAN tarafından okulumuz konferans salonun da Kur'an-ı Kerim'in Ana Konuları başlıklı konferans verilecektir. Tüm veli ve öğrencilerimiz davetlidir.

Tarih : 07.03.2023 Salı    Saat : 11.00

Yer :Elçibey İHO Konferans Salonu