SİVAS / MERKEZ - Elçibey İmam Hatip Ortaokulu

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Necati YENER Okulumuzu ziyaret etti. İlk olarak Robotik kodlama sınıfımız da yapılan çalışmalar hakkın da bilgi alan İl Müdürümüz daha sonra öğretmenlerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Ock

Gazze'ye yardım kermesimizi yoğun katılım ile gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Bakanlığımızca 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" hazırlanmıştır. Bu kapsamda okulumuz da düzenlenen faaliyetler;

1. Bilgi Yarışması,

2. En Sevdiğini Paylaş Etkinliği,

3. Hitabet Oyunları,

4. Komedi Saati Taklit Yarışması

5. TRT Çocuk Aslan - Teknofest Gösterimi

6. Milli Uzay Programı - Türkiye'nin ilk Astronotu gösterimi

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut Okumaları konulu  pano çalışmaları yapıldı.

Ock

Regaip Kandili kapsamında Merve Camii'nde öğrencilerimizle kandil programı gerçekleştirildi. Camii İmam Hatibi tarafından öğrencilerimize günün anlam ve önemini belirten sohbet yapıldı.

Ock

Her yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da öğrencilerimizi çocuk trafik eğitim parkıyla buluşturmaya devam ediyoruz.

Ock

FEYZA(Yapay Zeka) Projesi kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından gönderilen öğretmen el kitaplarımız Şube Müdürümüz Bekir DAL'ın da katılımlarıyla kursiyerlerimize dağıtıldı.

Ock

Öğrencimiz Ömer Faruk BALLIKAYA 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında Düzenlenen Wushu Sanda dalinda kendi kategorisinde il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

T3 Vakfı İl sorumlusu Abdulkadir BAYGÜL hocamız tarafından öğrencilerimize TEKNOFEST ve Deneyap atölyeleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Bu değerli bilgiler için hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Kudüs Konulu Konferansımızı gerçekleştirdik.  Sivas İl Müftülüğü tarafından gelen vaiz Sefer ALICI hocamız ile öğrencilerimize Kudüs farkındalık konferansı gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz Bilişim ve İnternet Kulübü kapsamında ElçibeyRoboteam olarak Robotik Kodlama çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Öğrencilerimiz danışman öğretmenleri Mehmet KAÇMAZ ve Muhammed KILINÇ rehberliğinde Lego Spike Prime seti ile Rubik Küp Çözen robot tasarımını tamamladı.

Ock

Şehit Özel Harekat Polisi Ömer GÜNEY'in Ailesini hanelerinde ziyaret ettik. Şehidimize Rahmet, ailesine sağlıklı ömür dileklerimizi ilettik.

Ara

Teknofest ve Tübitak 2204-B Yarışmları Bilgilendirme Toplantısı yaptık. Okul müdürümüz H. İsmail DOĞAN ın yarışmalar hakkında konuşmalarının ardından. Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Mehmet KAÇMAZ ve Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Muhammet KILINÇ başvuru süreçleri, ana ve tematik alanlar hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Sabah Namazı Buluşmaları kapsamın da bu gün Safa Camiindeydik

Ara

Dünya Arapça Günü Kapsamında Söyleşimizi gerçekleştirdik. Bu güzel etkinlikte konuğumuz olan Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Gör. Dr. Salman Malla YAHI hocamıza teşekkür ederiz.